Array
Wereldmuziekkoor Keskedee, Nuenen

Wil je lid worden?

Gezellig, nieuwe leden zijn van harte welkom!

De gemakkelijkste manier om te weten of Keskedee iets voor jou is, is vrijblijvend een of twee repetities bijwonen. En bijwonen is dan meezingen! Je voelt dan al vrij snel of ons koor jou aanspreekt: de sfeer, het repertoire, de dirigent, de mede koorleden. Als je dat eens wilt doen kan je contact opnemen met de voorzitter: Arnold Maas (06-22253059) of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt natuurlijk ook spontaan binnen komen lopen, maar dat voelt voor iedereen dan misschien wat ongemakkelijk.

Keskedee is een gemengd koor, het lidmaatschap staat dan ook open voor mannen en vrouwen. Vooral mannen zijn welkom! Het koor houdt een maximum aan van zo’n 45 leden, mochten er meer belangstellenden zijn, dan worden die op een wachtlijst geplaatst. Leden moeten meerderjarig zijn en we hebben een maximum leeftijd van 55 jaar waarop je lid kunt worden van het koor, om muzikaal-technische redenen kan daar overigens van afgeweken worden. Je hoeft geen auditie te doen, maar zingen in een koor veronderstelt wel dat je kunt zingen. Noten kunnen lezen is handig maar niet noodzakelijk.

Wat wij bieden is een gezellig koor met een vrolijk en mooi repertoire, een inspirerende dirigent, regelmatig optredens, workshops, koorfeesten en een gezellige nazit. Wat wij terug vragen is dat je voldoende vaak deelneemt aan de repetities (zodat je het instuderen van nieuwe nummers niet belemmerd) en optredens. Dat betekent in de praktijk dat je op de woensdagavonden tot half negen prioriteit geeft aan Keskedee. Verder draag je contributie af aan de vereniging: dat is € 37,50 per kwartaal (€ 150,00 per jaar). Je kunt instromen wanneer je dat wilt, de contributie wordt dan naar rato berekend. De contributie kan maar op één manier betaald worden (bij voorbaat via een automatische betaalopdracht) door overboeking op NL25INGB0008171044 t.n.v. Keskedee, Nuenen. 

Praktische informatie in het kort:

- Repetities: woensdagavond van 19:00 –  20:30 uur in Het Klooster in Nuenen;
- Contributie: € 150,00 per jaar;
- Leeftijd 18 – 55 jaar in overleg bij de zangstemmen sopraan, bas of mannen tenoren. 
- Kom vooral eerst eens meezingen bij een repetitie om te voelen of Keskedee iets voor jou is.
- Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.