Lid worden

Fijn dat je interesse hebt in ons koor!

Als je erover denkt om mee te zingen, stuur dan een mailtje naar keskedee@live.nl. We nemen dan contact met je op zodat je een repetitie kunt bijwonen (en meezingen!) en met ons repertoire kennis kunt maken.

We hebben een maximum aantal van 45 leden en streven naar een prettige verhouding tussen de verschillende stempartijen. Om te bepalen in welke partij jij het beste tot je recht komt, neemt de dirigent een stemtest af. Er is momenteel een wachtlijst bij de alten.

Ons repertoire is zodanig veeleisend qua inleren en uitstraling dat we een maximum leeftijd (zeventig jaar) voor nieuwe leden hebben. Als je eenmaal lid bent kun je natuurlijk net zolang lid blijven als je wilt.

Optreden Walburg 2019

 

Lidmaatschap

Van jou als koorlid wordt verwacht dat je je ook als actief koorlid opstelt. Dat wil zeggen dat je zoveel mogelijk bij de repetities én bij de optredens aanwezig bent, je daar je best doet om je de liederen eigen te maken en de contributie op tijd betaald. Daarnaast word je ingedeeld volgens een rooster om met een groepje de repetitieruimte klaar te maken en op te ruimen en zo nodig instrumenten te vervoeren naar de optredens (instrumentendienst). Leden die zich inzetten voor de diverse commissies of bestuur zijn extra welkom!

Contributie

De contributie bedraagt € 37,50 per kwartaal (€ 150 per jaar).

Mocht je vragen hebben stuur een mail naar keskedee@live.nl.